Probuďte své smysly

12.06.2016 15:23

Psychická vnímavost není založena na nějaké obskurtní formulace, kterou zná jen několik privilegovaných lidí. Je to z cela naopak, vašich pět smyslů už v sobě obsahuje všechny potřebné složky. Každou denní vteřinu absorbuje proměnlivou směs vůní,chutí,zvuků,pohledů a textur. Tento proces je tak automatický, že ho považujete za samozřejmost,ale bez funkce svých smyslů byste byli pro svět opravdu - mrtví -.Je to protipol parapsychologovy životní zkušenosti,kdy všechno je živoucí,citlivé a významu plné. Neobyčejně vnímaví lidé umějí vycítit atmosféru atmosféru, vycítit přítomnost neviditelných subjektů, mají vidění, slyší poselství a realitu prožívají na mnoha různých hladinách.Když se v tom trochu procvičíte,budete to umět také.

              Pět vzrušujících dnů

První den - Prozkoumat hranice svých smyslů,na to potřebujete čas,prostor a představivost.Také to vyžaduje schopnost soustředění: Jednoduše to provedete tak,že si na prozkoumání každého ze smyslů vyhradíte celý jeden den.Večer si pak své zážitky zapište do svého deníku.

Druhý den - Poznamenejte si své reakce na každou situaci,cvičení nebo pokus,který vám poskytl pozitivní zpětnou vazbu a upůsobil zřejmý rozdíl ve vašem smyslovém vnímání.

Třetí den - Věnujte pozornost přesné kvalitě své reakce, všimněte si, jestli jste pocítili vzrušení, klid, povzbuzení, pobavení, inspiraci nebo zděšení,nepokoj, zvědavost nebo odpor.

Čtvtý a pátý den - události jednotlivých mohou ve vaší mysli spustit zvláštní řetěz asociacích: například prchavá vůně, vybledlá barva,struktura dřeva - cokoliv může uvolnit záplavu vzpomínek. Možná si vzpomenete na dávno zapomenuté lidi a místa.Zase si to všechno zapište.Tyto články vás dovedou ke zvýšené bdělosti a psychiky. -  Autorka Julie Soskinová -